A jó buli titka

Ajánlatos a bulit az esküvő előtt pár héttel megszervezni, hogy utána legyen idő kipihenni a „fáradalmakat”, illetve tanácsos összehangolni a dátumot a menyasszony lánybúcsújának napjával, elkerülendő az aggódó leányzó esetleges neheztelését, szomorkodását, hisztijét…

A meghívottak közeli barátok, rokonok legyenek, ne legyetek túl sokan, nehogy idő előtt szétszóródjon a társaság. Érdemes először megtervezni a főbb pontokat, mint például: legyen-e valamilyen témája, mottója az estének, legyenek-e különböző vicces feladatok, lesz-e valamilyen formában sztriptíz a vőlegény számára, illetve szükség lesz-e különböző felszerelésekre, mint például egyen póló, valamilyen humoros mintával, felirattal.

Ha már megtervezted a buli főbb momentumait, akkor ahhoz igazodva válassz helyet. Szórakozóhelyen bérelhettek külön termet, vagy egy beülős helyet ivászatra, vízparti nyaralót, ahol gyakorlatilag egy házibuli formájában tarthatjátok a legénybúcsút, vagy kiegészíthetitek adrenalin-túrákkal is, mint rafting, bungee-jumping, sziklamászás, paintball. A visszafogottabbak tarthatnak kaszinós estét, bográcsozást, kártyapartit. A lényeg, hogy igyekezzetek a vőlegény igényeihez alkalmazkodni, elvégre ez az ő „utolsó” nagy kanbulija.

Minden ötletet, elképzelést szívesen fogadunk, írjatok nekünk bátran: legenybucsustyle@gmail.com