Poénos bemelegítő feladatok

Ahhoz, hogy a buli felejthetetlen legyen, és a legényt igazán felkészítsétek a házaséletre, tegyétek próbára, és adjatok neki különböző feladatokat. Ha ezekkel boldogul, remélhetőleg a kis asszonykájával is fog odahaza a szürke hétköznapokban…

 

Szerenád 

Muzsikus lelkű társaságok bevállalhatják, hogy míg egy gitár mellett kell a vőlegénynek eldalolásznia a járókelők kívánságát, a többiek kórusban kísérik őt. Előre nyomtassátok ki kedvenc dalaitok szövegét, kottáját, több példányban, nehogy az „előadáson” legyen gond a szöveggel. És természetesen ne felejtsétek el kitenni a kalapot!



Csókszörny 

Ehhez a feladathoz vigyetek magatokkal rúzst, minél élénkebb, erőteljesebb a szín, annál jobb. A vőlegénynek a járókelő hölgyektől minél több rúzsnyomot kell szereznie a teste különböző pontjaira, minden testrészre legalább kettőt.

Mozgóárus 

A buli finanszírozását nagyban segíti, ha a vőlegényt befogjátok árusnak. Kössetek a nyakába egy dobozt, amelybe tegyetek különböző tárgyakat, melyeket hölgyeknek kell eladnia. Például: öngyújtó, tanga, óvszer, konzervnyitó, stb.

Ha van még ötleteket, ismertek másfajta feladatokat, írjátok meg nekünk: legenybucsustyle@gmail.com